Blog PureFood

Chlebek bananowy

Chlebek bananowy

Sk艂adniki:

- 4 banany

- 4 jaja

- 200g wiórek kokosowych

- 艂y偶ka cynamonu cejlo艅skiego

- 艂y偶eczka sody oczyszczonej

- szczypta soli

Przygotowanie:
Wiórki kokosowe blendujemy na krem. W misce rozgniatamy widelcem banany (mog膮 pozosta膰 wi臋ksze kawa艂ki), dodajemy krem kokosowy i jaja - wszystko mieszamy. Nast臋pnie dodajemy suche sk艂adniki: cynamon, sod臋 i sól - mieszamy do po艂膮czenia sk艂adników. Przek艂adamy do blaszki wy艂o偶onej papierem i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez godzin臋. Smacznego!!

Tajemnicze cia艂o ektomorfika - kim jest ektomorfik?

Tajemnicze cia艂o ektomorfika - kim jest ektomorfik?

Jak prawid艂owo przechowywa膰 pomidory?

Jak prawid艂owo przechowywa膰 pomidory?

Dzie艅 KUCHNI ARABSKIEJ

Dzie艅 KUCHNI ARABSKIEJ

Dzie艅 KUCHNI HISZPA艃SKIEJ

Dzie艅 KUCHNI HISZPA艃SKIEJ